Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNO POSTIGNUĆE

Frappart nastavlja rušiti granice: Prva žena koja je sudila u kvalifikacijama

World Cup Qualifiers Europe - Group G - Netherlands v Latvia
Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.03.2021.
u 11:16

Frappart je također sudila utakmicu Super kupa između Liverpoola i Chelseaja 2019. i finale svjetskog prvenstva za nogometašice između SAD-a i Nizozemske iste godine

Francuskinja Stephanie Frappart sinoć je postala prva žena koja je sudila kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo i to u pobjedi Nizozemske 2-0 nad Latvijom u Amsterdamu.

Steven Berghuis i Luuk de Jong su bili strijelci za Nizozemsku koja je upisala prvu pobjedu u kvalifikacijama nakon što je u prvoj utakmici poražena o Turske 2-4. 

U prosincu prošle godine Frappart je postala prva žena koja je sudila utakmicu Lige prvaka i to u susretu između Juventusa i kijevskog Dinama u kojem je u grupnoj fazi s 3-0 slavio klub iz Torina.

Također je sudila utakmicu Super kupa između Liverpoola i Chelseaja 2019. i finale svjetskog prvenstva za nogometašice između SAD-a i Nizozemske iste godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije