Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladali Litvu

Francuzi se oporavili od poraza i osvojili brončanu medalju

Francuska
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.09.2014.
u 22:52

Nicolas Batum postigao je 27 koševa, a Diaw je dodao 15. Najbolji u Litvi bio je Jonas Valančiunas s 25 poena i devet skokova

Košarkaši Francuske brzo su se oporavili od poraza protiv Srbije i u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj pobijedili Litvu 95:93. 

U prvom dijelu Litavci su samo jednom bili u vodstvu (9:7), ali se ni Francuzi nisu previše odvajali. U nastavku je Litva zaigrala bolje i u posljednju dionicu susreta ušla sa sedam razlike, ali raspoloženi Batum nije želio s prvenstva otići bez medalje. Upravo na krilima njegove sjajne utakmice Francuzi su preokrenuli, a potom i mirno utakmicu priveli kraju te zasluženo osvojili brončanu medalju.

Nicolas Batum postigao je 27 koševa, a Diaw je dodao 15. Najbolji u Litvi bio je Jonas Valančiunas s 25 poena i devet skokova.

U nedjelju u 21 sat igra se finale SP-a, a sastaju se Srbija i SAD.

Komentara 6

Avatar rodzer_det
rodzer_det
10:14 14.09.2014.

navijao sam za Francusku,steta pa su u polufinalu natrcali na mnogo jaceg od sebe ali ni bronza nije losa

LU
lukabulic
09:26 14.09.2014.

večernji -koga zanimaju srbi -

JS
John_Smith
01:11 14.09.2014.

Isto tako, da smo mi igrali protiv francuske cijelu utakmicu kao sto smo igrali zadnju cetvrtinu, i mi bi igrali za zlato. to je sport, i u kosarci ko i u nogometu u krugu najjacih svak svakog moze dobiti, tu je stvar vise psihe, postojanosti, drskosti momčadi i dobrog vođenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije