Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top 50
Povratak na članak

France Football među najveće trenere svih vremena uvrstio i hrvatskog velikana

Listu predvodi Nizozemac Rinus Michels, stvoritelj Ajaxa i totalnog nogometa koji je bio prvak Europe na klupi Kopljanika, ali i nizozemske reprezentacije.

Komentari 4

DI
Diesel
21:19 19.03.2019.

Jupp Heynckes, tvorac najjaceg nogometa kojeg se ikad igralo na ovoj planeti. On je razbio 7:0 najjacu Barcelonu ikada.

VL
SK
strogo kontrolirani vlakovi
20:48 19.03.2019.

Ivić je jedan od pet najvećih svih vremena. Veliki vizionar, daleko ispred svog vremena. Mnogi su na tom popisu ispred njega samo zato što su bili u bogatom klubu ili iz naroda koji ima veliku medijsku pompu.

VL
DI
Diesel
21:12 19.03.2019.

Lijepo je sto su se sjetili Tomislava Ivica jer to zasluzuje, ali staviti Jose Mourinha na 13 mjesto je cisto vrijedjanje.

VL
Avatar Mohawk
Mohawk
21:07 19.03.2019.

Jedan od najvecih trenera i stratega koji je kod nas uveo vodeci momcad Hajduka genijalno, kao nitko prije. To je bio totalni, brzi, na kontre, nogomet suvremenog tipa s odlicnim igracima koji su ponikli u klubu I igrali dugo zajedno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.