Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLUB BRUGGE

Fran Brodić uspio nakon odlaska iz Dinama, priključuje se prvoj momčadi

Fran Brodić
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.01.2015.
u 18:02

Trener Michel Preud'homme pozvao je hrvatskog napadača na pripreme, te napomenuo kako se od Brodića očekuju velike stvari u nastavku sezone.

Fran Brodić, nekadašanji igrač Dinama, ove će se zime priključiti seniorskoj momčadi Club Bruggea, doznaje Goal.com.

Velika nada hrvatskog nogometa u kolovozu je iz Maksimira prešla u redove belgijskog velikana, no tamo je mladi Brodić u fazi prilagodbe bio član omladinskog pogona.

No, nakon samo šest mjeseci, Fran Brodić će se priključiti seniorskoj momčadi, te s prvom ekipom odraditi pripreme za nastavak prvenstvene sezone. Trener Club Bruggea, legendarni vratar Michel Preud'homme, pozvao je hrvatskog napadača na pripreme, te napomenuo kako se od Brodića očekuju velike stvari u nastavku sezone.

Club Brugge je danas vodeća momčad belgijske lige, sa četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Anderlechtom.

>> Fran Brodić: Ne bih komentirao priče o odlasku iz Dinama

Komentara 11

JU
juma
23:29 13.01.2015.

Koliko vidim niti on, niti kolega Murić u Ajax-u, nisu u ovih 6 mjeseci upisali niti jedan minut nastupa za prvu momčad. To su za sada činjenice i one niti njima, niti onima koji su ih savjetovali, ne idu u prilog. No nada kako će se nešto promijeniti na bolje uvijek ostaje...

DI
diskasting
20:24 13.01.2015.

svaka čast tebi što si se izvukao iz ralja mafije i robovlasničkog ugovora sretno ti želim do kraja života nitko te ne mrzi osim mamićevih zaposlenika, jer im je mamić rekao da si tim aktom i njima uzeo iz ustiju, ne brini vrlo neinteligentna zajednica vlada trenutno u gnk-u! purgeri te i dalje vole i tebe i ostale koji su se spasili vi trebate biti uzor današnjim klincima kako poslovati s današnjom mafijom u gnku, jer to dinamo nije. Za dinamo bez mamića!

Avatar Bekrija
Bekrija
21:34 13.01.2015.

Talent ti nitko nemože oduzet, samo se kukavice boje izazova. Sretno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije