Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETNA NESREĆA

FOTO Zvijezda Uniteda uništio BMW-a od 100 tisuća eura: Tjedan dana kasnije kupio je novu jurilicu

Manchester United v Everton - The FA Cup - Third Round - Old Trafford
Andrew Yates
09.01.2023.
u 19:06

Brazilski reprezentativac slupao je skupocjeni BMW, no nije dugo žalio pa je kupio Lamborghinija

Velika zvijezda Manchester Uniteda, brazilski napadač Antony, na posljednjem treningu u centru Carrington pojavio se u novom Lamborghiniju, a to mu je novi automobil kojeg je kupio neposredno nakon prometne nesreće. Brazilac je prije devet dana imao težak sudar nakon što je na autocesti, prilikom povratka s proslave Nove godine, izgubio kontrolu nad svojim BMW-om. Tom prilikom u potpunosti je uništio svoj BMW vrijedan 100 tisuća eura, ali očigledno da nije dugo žalio te da je pronašao dostojnu zamjenu.

Antony se pojavio u novom automobilu. U pitanju je Lamborghini Aventador vrijedan 337 tisuća funti, tako da je očigledno veoma brzo prežalio incident u kojem je ostao bez 'limenog ljubimca'. 

Incident se dogodio nedaleko od njegovog doma u mjestu Hale u okolici Manchestera. Tu je sa svojim BMW-om X6 izgubio kontrolu i izletio je sa ceste te se zabio u ogradu. Srećom, sve se završilo samo na materijalnoj šteti.

http://

Komentara 1

T2
Tomo_20
21:14 10.01.2023.

Za tebe nije ni bicikl!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije