Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK HRVATSKE
Povratak na članak

FOTO Zlatko Dalić opet pješice hodočasti od Livna do Međugorja. Krenuo je na put od 120 km

Uz put na više lokacija s njim se fotografiraju navijači hrvatske reprezentacije i podupiratelji rada najuspješnijeg hrvatskog nogometnog izbornika, a očekuje se da bi u Međugorje Zlatko Dalić trebao stići sutra.  Ovogodišnje hodočašće dolazi uoči nastupa Vatrenih na EURU u Njemačkoj.

Komentari 2

Avatar Ričard
Ričard
10:13 16.04.2024.

Oče li malo svratiti i do braće Daltona ?

VL
BE
bendzola
16:05 08.04.2024.

Bravo Zlatko... Tako se iskazuje i pokazuje svoja vjera... Svi znamo odakle smo i kamo se vraćamo... Interesantno da nitko nije komentirao ovu vijest, a da je kakvim slučajem nešto loše napravio tu bi se sjatila čitava gerila koja bii ga ponižavala i vrijeđala... Neznamo što imamo dok to ne izgubimo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.