Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVAREN SAN

FOTO Zavirite u luksuznu vilu Bojana Bogdanovića na samom Stradunu

Foto: Villa 44
1/7
06.01.2024.
u 16:56

Bogdanović je vlasnik Ville 44 na Stradunu, a renovirao ju je prema svim standardima struke i pod nadzorom Konzervatorskog odjela Dubrovnika s obzirom da je grad dio UNESCO popisa svjetske kulturne baštine

Najuspješniji hrvatski košarkaš današnjice i član NBA momčadi Detroit Pistonsa, Bojan Bogdanović ovog ljeta vjenčao se u Dubrovniku i to za Dubrovkinju Zrinku Šahurić.

U više navrata je Bogdanović isticao kako mu je san imati kuću u Dubrovniku, a taj san je ispunio budući da je vlasnik luksuzne vile na samom Stradunu. Njegova je vila prenamijenjena u vilu za goste u luksuznom stilu, a gosti su oduševljeni gledajući recenzije.

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića

Bogdanović je vlasnik Ville 44 na Stradunu, a renovirao ju je prema svim standardima struke i pod nadzorom Konzervatorskog odjela Dubrovnika s obzirom da je grad dio UNESCO popisa svjetske kulturne baštine.

Već sam ulaz u predvorje je impresivan jer otkriva veličanstvene renesansne stepenice koje vode na prvi i drugi kat te u potkrovlje. Detalji u kamenu i drvu, talijanske freske, jonski kapiteli na stupovima sjedinjuju se s dizajnerskim namještajem, umjetninama i modernim kućanskim aparatima.

Villa 44 ima pet soba mogućih za iznajmljivanje uz isto toliko kupaonica. Sve to na četiri etaže i 270 kvadratnih metara. Cijene noćenja variraju od 190 do 440 eura, zavisno o sobi koja se odabere. Naziv '44' je dobila po broju na dresu kojeg Bogdanović nosi u nastupima u NBA ligi.

VEZANI ČLANCI:

Odmah u blizini Ville 44, kad se sa Straduna skrene u uličicu Miha Pracata, nalazi se i restoran u Bogdanovićevom vlasništvu, Forty Four. 

Od specijaliteta kuće, među predjelima tu su rižoto od jakobovih kapica s tartufima i suhim rajčicama, ravioli od crne sipe, crni ravioli punjeni gamberima u ribljem umaku i malim školjkicama. Što se tiče glavnog jela, u ponudi je jadranska tuna, a od mesa janjeći kotlet i biftek koji se dobiva od dobavljača iz Slavonije.

Prema onome što je rekao voditelj restorana Slavko Gašpar, najčešće u restoran i vilu dolaze gosti iz Sjedinjenih Američkih Država, a u restoranu ili u vili su svoje vrijeme provodile i nogometne zvijezde poput Manuela Neuera i Juana Mate, ali i Vanessa Bryant, supruga preminule košarkaške legende Kobea Bryanta.

GALERIJA Luksuzna 'Vila 44' Bojana Bogdanovića na dubrovačkom Stradunu

1/7

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
20:40 06.01.2024.

Na Stradunu nema niti moze biti niti jedne vile. Radi se o palacama.

LE
lektor
18:23 06.01.2024.

Zašto se zove vila? Na Stradunu su palače i uopće u Gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije