Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angelo Gorgievski

FOTO Tko je napadač na Denisa Tota? Uhićen i zbog proizvodnje droge za silovanje

Denis Tot
Foto: Instagram
1/2
11.04.2022.
u 14:09

U međuvremenu, Kazneni sud u Skoplju potvrdio je jučer da je uhićenom A.K. (22) izrečena mjera pritvora i K.L. (19) koje su kamere snimile kako napadaju Tota, koji nije pružao nikakav otpor

"Moje posljednje informacije da se još traga za čovjekom koji je započeo to. On je prvi zadao udarac rukometašu, koji se nije ni branio, a poslije je drugo dvoje udaralo ga u glavu s nogama", kazao je za RTL glavni tužitelj u Skoplju Gavril Bubevski, u prevedenom, traga se za Angelom Gorgievskim, prvoosumnjičenim za premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota koji je kasnije preminuo od posljedica ozljeda.

Gorgievski je rođen u Mariboru, a  u lipnju 2016. doživio je tešku prometnu nesreću u centru grada kada je svojim automobilom marke Fiat Punto udario u pet parkiranih automobila i pobjegao, no ubrzo ga je uhvatila policija, piše 24info.

Tada je mariborska policija krenula u potragu za bandom narkodilera, među kojima je bio i Gorgievski, a u listopadu iste godine policija je otkrila laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga. Između ostalog, imali su GHB (gamahidroksibutirat, gammahydroxybutyrate), poznat i kao droga za silovanje. U laboratoriju su zaplijenjeni i amfetamini te marihuana.

U međuvremenu, Kazneni sud u Skoplju potvrdio je jučer da je uhićenom A.K. (22) izrečena mjera pritvora i K.L. (19) koje su kamere snimile kako napadaju Tota, koji nije pružao nikakav otpor.

- Postupajući na prijedlog Državnog odvjetništva Skoplje, sudac u prethodnom postupku odlučio je prihvatiti prijedlog tužiteljstva i za dvojicu uhićenih odredio pritvor, zbog opasnosti od bijega i mogućnosti utjecaja i ometanja istrage - priopćio je Kazneni sud u Skoplju.

>> Preminuo Denis Tot:


 
Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
22:18 11.04.2022.

Kako to sve komšije tvrdile da je riječ o Albancima, a ono ubojica je Slovenac, makedonskog porijekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije