Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VELIKAN

FOTO Pogledajte kako izgleda impresivan dom Gorana Ivaniševića. Teniski as živi u luksuznom izdanju

Savudrija: Goran Ivanišević postao ambasador UNIQA osiguranja
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/11
30.09.2023.
u 12:50

Hrvatska sportska legenda zauvijek se upisala u tenisku povijesti osvajanjem Wimbledona, a trenutno je trener Novaka Đokovića

Goran Ivanišević proslavljeni je hrvatski teniski i sportski velikan, osvajač Wimbledona zauvijek se upisao u povijest 'bijelog sporta' svojim nezaboravnim nastupima na Touru. Već duže vrijeme je trener najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića s kojim često glasno razgovara tijekom Srbinovih mečeva. 

VEZANI ČLANCI:

O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, kao i sve poznate ličnost ne eksponira se puno u javnosti, ali zna se da je dugo godina u stabilnom odnosu s Nives Ivanišević.  Iako ne pričaju previše o svom privatnom životu, s vremena na vrijeme objave neki detalj iz privatnog života preko Instagrama, pa tako pokažu unutrašnjost svoje kuće.

Osim prekrasnog i raskošnog doma, Ivaniševići imaju veliku i lijepu terasu. Na nekoliko objava je Nives pokazala da često ondje provode vrijeme, a u jednom navratu tamo su slavili rođendan sina Olivera. 

Foto: Nives Ivanišević Instagram

Ivanišević je nedavno obavio operaciju koljena poslije završetka US Opena pa je na Instagramu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i poručio kako je sve prošlo u redu. "Veliko hvala doktoru Jeleču i cijelom timu Specijalne bolnice Sveta Katarina, uključujući mojeg prijatelja dr. Primorca. Osjećao sam se kao kod kuće, hvala", napisao je Ivanišević.

 

Komentara 19

GE
gerila
17:56 30.09.2023.

Neka ima,zaradio je na pošten način,neka pati ko ga smeta..bdw,u nekom trenutku pola svijeta je znalo ko je Goran..tako da kad neko od vas postigne sto je on ili približno neka baci kamen..lep pozdrav

LA
lakočemo
13:03 30.09.2023.

Tijekom srbinovih mečeva a smiješan si !!!

Avatar krcedolac
krcedolac
06:23 01.10.2023.

Svatko tko u Hrvatskoj gura veću ili manju loptu uz kakvu razapetu mrežu ima dobre šanse biti proglašen ni kriv ni dužan velikanom! Blago takvoj zemlji pameti i napretka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije