Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GRADSKOM VRTU

FOTO Pogledajte bakljadu Boysa u derbiju, Pajač morao prekidati susret

Bakljada na utakmicu Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.02.2022.
u 21:07

Na tribinama stadiona Gradski vrt okupilo se oko 7.000 gledatelja. Ulaznice su bile rasprodane tri dana ranije, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama u prodaji je bilo 40 posto kapaciteta svake tribine

Igor Pajač morao je par puta zaustavljati susret u Gradskom vrtu zbog bakljade. Priredili su ju navijači gostujuće momčadi, Dinama, koji je izgubio 1:0 od domaćina Osijeka.

Pogodak odluke postigao je Antonio Mance u 78. minuti i to samo tri minute nakon što je ušao u igru.

Bio je to njegov drugi gol nakon što se početkom veljače vratio u Osijek. U prošlom kolu zabio je za pobjedu 3-2 protiv Istre 1961 u petoj minuti nadoknade, a sada je njegov pogodak odlučio i derbi.

Na tribinama stadiona Gradski vrt okupilo se oko 7.000 gledatelja. Ulaznice su bile rasprodane tri dana ranije, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama u prodaji je bilo 40 posto kapaciteta svake tribine.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
23:56 27.02.2022.

Šta čitav svijet izbjegava a naši izdižu kao nešto valjda lijepo, pa se jedan dan izvještava iz Splita pa Zagreba,Osijeka,Rijeke umjesto kažnjavanja zbog sigurnosnih mjera moramo se “diviti” bakljadama,!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije