Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUNIO ŽELJU

FOTO Okupili se vatreni, ali najveća zvijezda bio je Dalić: Evo kako je oduševio navijačicu

Okupljanje nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
08.11.2021.
u 16:22

Zbog takvih vjernih navijača Dalić uvijek napominje da u svakoj utakmici treba davati maksimum, boriti se i učiniti sve da bi ta odana vojska imala još razloga za osmijeh.

Hrvatska nogometna reprezentacija pred sobom ima dvije ključne utakmice kvalifikcija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru - Maltu i Rusiju. Kalkulacijama unatoč, dvije pobjede su ono što izabranicima Zlatka Dalića treba kako bi se plasirali na natjecanje gdje će braniti srebro iz 2018.

S tim ciljem momci su se okupili u Zagrebu i pripremat će se za izazove koji slijede. Ali, do tih ozbiljnijih trenutaka ima vremena, sami dolazak pred i u Sheraton prošao je uz mnoštvo znatiželjnih pogleda, a najinteresantniji je bio izbornik Dalić!

08.11.2021., Zagreb - Amadria Park Hotel Capital. Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Oduševljena gospođa zaustavila ga je i zatražila fotografiju s njim, što joj je trofejni trener ispunio, uz jasno vidljivo zadovoljstvo. Koje se, ipak, ne može mjeriti sa zadovoljstvom dotične navijačice, presretne što će imati uspomenu za cijeli život.

I zbog takvih vjernih navijača Dalić uvijek napominje da u svakoj utakmici treba davati maksimum, boriti se i učiniti sve da bi ta odana vojska imala još razloga za osmijeh.

Komentara 3

RO
roland
18:13 08.11.2021.

Da, Bruno Petković je svoje vozilo zaustavio i parkirao na nogostupu u Jurišićevoj! Ne znam da li mu je to potrebno? stalno upada u neke bezvezne probleme. Na treningu u Rovinju puls mu ne prijeđe 134 otkucaja u minuti, sadaa parkira tamo gdje ne smije...samo nepotrebno skreće pozornost na sebe. No ako Malti i Rusije zabije po gol, sve ćemo mu oprostiti. Ako ne ne plasiramo u Rusiju - Dalić će barem imati Petkovića da visi kao Pedro.

RO
roland
18:08 08.11.2021.

Neki portali javljaju da je Petković parkirao vozilo nasred Jurišićeve, na nogostupu, na mjestu gdje se ne smije parkirati!?

DU
Deleted user
19:01 08.11.2021.

Dalic je daleko najslabija karika u reprezentaciji !Bicemo sritni ako se nakako uspijemo kvalificirat na SP ali samo zahvaljujuci kvaliteti igraca kojima i ne treba selektor !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije