Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

FOTO Nogometašica Engleske divljački nagazila Nigerijku i svojim potezom zgrozila svijet

(SP)AUSTRALIA-BRISBANE-2023 FIFA WOMEN'S WORLD CUP-ROUND OF 16-ENG VS NGA
Li Yibo/XINHUA
07.08.2023.
u 14:57

Afričkoj ekipi je u finišu posao bio olakšan jer je direktan crveni karton u 87. minutu dobila James i to sasvim zasluženo budući da je njezin potez rijetko viđen i u muškom nogometu.

Nogometašice Engleske plasirale su se u četvrtfinale svjetskog prvenstva na Novom Zelanu nakon što su pobijedile Nigeriju poslije boljeg izvođenja penala, a ovaj dvoboj je obilježio i crveni karton koji je dobila Lauren James. Iako je Engleska bila veliki favorit, Nigerija je ipak pokazala zašto je jedno od najvećih iznenađenja Mundijala i odoljevala je u regularnom dijelu utakmice (0:0).

Afričkoj ekipi je u finišu posao bio olakšan jer je direktan crveni karton u 87. minutu dobila James i to sasvim zasluženo budući da je njezin potez rijetko viđen i u muškom nogometu.

VEZANI ČLANCI:

Naime, napadačica Chelseaja, koja ima i karipsko porijeklo preko oca, nakon jednog duela je namjerno nagazila Michelle Alozie dok je ova ležala na travi. Nigerijka je u šoku prvo pogledala prema protivnici pa prema sucu koji je sve i sam vidio pa je pokazan izravan crveni karton Lauren.

Komentara 3

SU
sustain
19:47 07.08.2023.

Sreća pa su obe crne. Inače bi bio rasizam

NA
naprijedplavi
21:28 07.08.2023.

Jesu li Engleskinje klečale prije početka?

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:54 07.08.2023.

Tko to uopće gleda? Dečkići od 14 godina bi sve te "profesionalke" dobili 14:0 u regularnoj utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije