Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Mostaru

FOTO Nesvakidašnja scena: Pogledajte kako je pas prekinuo utakmicu pretkola Lige prvaka

Mostar: Pas nakratko prekinuo utakmicu  HŠK Zrinjski i FC Urartu
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/9
18.07.2023.
u 23:14

Pas je u teren ušetao u 78. minuti, a igračima je to bila savršena prilika za predah obzirom na temperaturu koja je danas u Mostaru prelazila 30 stupnjeva. Životinju su s terena uklonili zaštitari, a susret je nastavljen

Armenski klub Uratu i HŠK Zrinjski u Mostaru su u utorak igrali uzvratnu utakmicu prvoga pretkola Lige prvaka. U prvom djelu utakmice vodio je prvak Bosne i Hercegovine. Armenski prvak ipak je uspio preokrenuti rezultat i doći do produžetaka.

U produžecima je domaća momčad ponovo uspjela preteći goste kada je Tomislav Kiš zabio gol iz kaznenog udarca. Poseban trenutak utakmice ipak nije bio djelo igrača, niti trenera pa čak niti čovjeka, već čovjekovog najboljeg prijatelja.

GALERIJA Pas prekinuo utakmicu pretkola Lige prvaka

Mostar: Pas nakratko prekinuo utakmicu  HŠK Zrinjski i FC Urartu
1/9

U 78. minuti susreta pas je ušetao u teren i prekinuo utakmicu. Usput su igrači mogli malo predahnuti. Osobito im je to dobro došlo obzirom da je za temperatura danas u Mostaru prelazila 30 stupnjeva. Sudac je prekinuo utakmicu i pustio igrače na pauzu dok zaštitari nisu psa maknuli s terena.

Podsjetimo, danas je uzvratnu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka igrao i Partizani iz Tirane. Klub pod vodstvom bivšeg trenera Slaven Belupa, Zorana Zekića izgubio je u Bjelorusiji protiv Bate Borisova s 2:0. Ukupan je rezultat tako bio 3:1 za bjelorusku momčad, a Zekić europski put nastavlja u kvalifikacijama za Europa ligu.

VIDEO Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije