Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKULARNO ZDANJE

FOTO Maroko želi Španjolskoj preoteti finale Svjetskog prvenstva. Gradit će nevjerojatan stadion

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
21.10.2023.
u 15:49

Marokanska vlada najavila je izgradnju nevjerojatnog stadiona u gradu Benslimane, grada u blizini poznate Casablance, koji bi trebao imati kapacitet od 113 tisuća gledatelja i stajati 470 milijuna eura

Nogometna reprezentacija Maroka na prošlom je Svjetskom prvenstvu svojom igrom iznenadila i oduševila cijeli svijet. U utakmici za treće mjesto zaustavili su ih upravo vatrenih. Sjevernoafrička zemlja se već okrenula ka svojoj nogometnoj budućnosti koja leži u organizaciji Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Uz Španjolsku i Portugal, organizator će biti upravo Maroko. Međutim, tamo imaju poseban cilj. Naime, žele ugostiti upravo finale prestižnog natjecanja. Trenutačni je plan odigrati finale na obnovljenom Santiago Bernabeu, no Maroko će ga nastojati dovest k sebi.

VEZANI ČLANCI:

Tamošnja vlada najavila je izgradnju nevjerojatnog stadiona u gradu Benslimaneu. Ovaj grad nalazi se u blizini poznate Casablance, a stadion bi trebao imati kapacitet od 113 tisuća gledatelja. Najavljuju da će izgradnja početi u 2025. godini, a nadaju se zdanje dovršiti do 2028. godine. Procijenjena cijena stadiona doseže 470 milijuna eura.

VIDEO Vatreni poraženi od Walesa! Još jedan težak udarac za Hrvatsku

Komentara 2

CR
crocro
18:15 21.10.2023.

Pa i Dinamo će graditi novi stadion, nevjerojatan, s velikim brojem sjedećih mjesta, 20 i nešto tisuća sjedalica, možda čak i oko vrtoglavih 30-tak tisuća sjedalica i to vrlo brzo, samo se treba potrošiti jedna generacija pučanstva, možda čak i za 2-3 desetljeća. To će biti moderan stadion, pa ćemo se i mi moći kandidirati za svjetsko prvenstvo vrlo brzo, možda čak i u slijedećem stoljeću. Sve je to relativno brzo.

BE
BeN
16:53 21.10.2023.

eto jednom bili.4. i odmah stadion,pametnom dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije