Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN SVE POJASNIO

FOTO Lovren iznenadio potezom: Mnogi ne shvaćaju zašto je naprasno sve otkazao

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.04.2022.
u 20:18

Ubrzo se Twitterom počeo širiti hashtag #boycottDisney kojim su korisnici izrazili svoje nezadovoljstvo, a njemu se priključio i Lovren

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na svom je Twitter profilu iznenadio mnoge kada je objavio da je otkazao svoju pretplatu na Disney plus.  Osim toga, Lovren je pozvao na bojkot Disneyja zbog njihove nedavne najave o povećanju LGBTQ sadržaja.

"Upravo sam otkazao svoju pretplatu na Disney plus. Odvratni su", napisao je Dejan i objavio fotografiju kao dokaz da je to učinio.

Iako je mnogima bilo nejasno zašto je to napravio, hashtag koji je stavio sve je objasnio. 

Podsjetimo, izvršni direktor Disneyja Karey Burke obećao je u videu objavljenom prošlog utorka kako će se kompanija potruditi da u budućnosti najmanje 50 posto njihovih likova predstavljaju slabo zastupljene skupine, među kojima je i LGBTQ, a to se nekima baš i nije svidjelo.

Ubrzo se Twitterom počeo širiti hashtag #boycottDisney kojim su korisnici izrazili svoje nezadovoljstvo, a njemu se priključio i Lovren.

 

 

Osim toga, Lovren je retweetao:

Prije dva dana Lovren je podijelio tvit konzervativne američke aktivistice i spisateljice Candace Owens koja je napisala teške riječi o Disneyju, između ostalog su pedofili. “Sada su otvoreno priznali da imaju ne tako tajne planove s vašom djecom. Ovo je Disneyeva smrt”, zaključila je.

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

Ključne riječi

Komentara 63

TO
ToVuS
21:07 02.04.2022.

Svaka čast Lovrenu.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:41 02.04.2022.

Disney je odavno "skrenuo". Ne samo po propagiranju cancel culture i crnom rasizmu nego i otvorenom promicanju lgbtqpitd pokreta. I treba ga bojkotirati.

MA
Manolo46
21:48 02.04.2022.

Pametno je napravio, dobro i ispravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije