Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

FOTO Lovren posvetio Đokoviću posebnu objavu koja je obišla regiju: Veliki čovjek u porazu

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/59
17.07.2023.
u 08:19

34-godišnji hrvatski nogometaš stao je uz srpskog tenisača nakon poraza u Wimbledonu od Carlosa Alcaraza

Španjolski tenisač Carlos Alcaraz osvojio je Wimbledon nakon što je u finalu nakon skoro pet sati igre svladao Srbina Novaka Đokovića s 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4. Alcaraz je došao do drugog grand-slam naslova nakon osvajanja US Opena lani, a osvetio se Đokoviću za poraz u polufinalu Roland Garrosa u svibnju, kada ga je, prema vlastitom priznanju, 'uništila velika trema i nervoza'. Protiv Đokovića sada vodi s 2-1 u međusobnim srazovima.

Đoković tako nije uspio osvojiti 24. Grand slam titulu, a među onima koji su mu dali podršku, bio je i bivši hrvatski reprezentativac te sadašnji branič francuskog Lyona, Dejan Lovren. Osvajač svjetskog srebra i bronce javio se na Instagramu te poslao 36-godišnjem Beograđaninu posebnu poruku. 

GALERIJA Bijesni Đoković ponovno vikao na Gorana: Teško finale opet izmamilo poznati temperament

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
1/59

- Čovjek s osmijehom na licu i kad se izgubi. Velik u pobjedi, a još veći u porazu. Svaka čast Nole na svemu - napisao je Lovren uz emotikone pljeskanja. 

VEZANI ČLANCI:

20-godišnjui čudesni Španjolac Alcaraz tako je potvrdio da je nasljednik Federera, Nadala i Đokovića, ali za Novaka ovo nije kraj, još ima dovoljno vremena da osvoji pokoji naslov. Nakon meča imao je snage i za osmijeh iako su ga na početku preplavile emocije što je bilo sasvim razumljivo.

Foto: Dejan Lovren Instagram

 

Komentara 20

DM
drazen.muhvic
08:34 17.07.2023.

Jel' Dejo uputio i kakvu poruku podrške Putinu, pa da i ta objava obiđe tu njihovu regiju?

DU
Deleted user
10:09 17.07.2023.

Večernji, okanite se čoravog posla. Većina Hrvata ima svoje mišljenje o ovom srpinu koji reklamira ćića dražinu vodicu. Uzalud vam ovo forsiranjem nekakvog bratstva i jedinstva naroda i narodnosti......

DU
Deleted user
11:01 17.07.2023.

Lovren nije gledao meč,kakva je to veličina Đoković u porazu a razbija reket,psuje suca i Ivaniševića,i na kraju plaće ko malo dijete.Meni to više liči na umišljenog lika koji ne zna priznati da je netko bolji od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije