Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURISTIČKI OBILAZAK

FOTO Let 3 uživao na kultnom stadionu u Liverpoolu. Evo kako su se proveli Prlja i delegacija

Liverpool: Let 3 i delegacija Hrvatske posjetili stadion Anfield
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
05.05.2023.
u 11:05

Hrvatski predstavnik na Eurosongu odlučio je iskoristiti slobodno vrijeme i posjetiti poznati stadion

Hrvatska delegacija predvođena grupom Let 3 i Zoranom Prodanovićem Prljom u dobroj atmosferi su obavili turistički obilazak kultnog stadiona Anfield, što je inače dom FC Liverpoola. Posebno očarani članovi benda bili su u raskošnim VIP salonom u samom srcu stadiona.

Osim toga lijepo su se proveli u klupskom muzeju, posjetili svlačionice, gledali povijesne filmove te u press dvorani sjeli na mjesto igrača i menadžera Jurgena Kloppa kada imaju druženje sa 'sedmom silom' prije i nakon utakmica. 

Inače, ovaj stadion je sagrađen i otvoren 1884 godine, ali kroz godine se naravno renovirao više puta, dok trenutno prima oko 53 tisuće navijača. 

Najpoznatija tribina je svakako ona navijačka, kultni Kop, gdje se nalaze najvjerniji navijači redsa. Kako se Let 3, hrvatski predstavnik na Eurosongu, provodi u Velikoj Britaniji možete pogledati u fotogaleriji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije