Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETOVANJE

FOTO Kovačić uživa na Jadranu nakon potpisa za City. Oduševio je osoblje restorana u Lopudu

Restoran Dubrovnik, Lopud
30.06.2023.
u 11:29

Sjajni nogometaš zaputio se na godišnji odmor poslije Lige nacija i transfera karijere u Manchester City

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić otputovao je na zasluženi godišnji odmor poslije naporne sezone i potpisa ugovora karijere za europskog prvaka Manchester Citya. Kova je odlučio ljetovati na jadranskoj destinaciji pa je doputovao na Lopud i posjetio restoran Dubrovnik koji je to odmah objavio na facebook stranici. 

Kovačić je oduševio osoblje restorana i potpisao im se na dres hrvatske nogometne reprezentacije dok je boravio na večeri u spomenutom ugostiteljskom objektu. 

- Ovo nam je bila posebno velika čast i zadovoljstvo, ugostiti maestralnog Matea Kovačića. Hvala na posjeti, nadamo se da ste uživali i da se vidimo ponovo!" objavili su iz restorana.

VEZANI ČLANCI:

Blizu Dubrovnika se ovih dana nalazio i naš najbolji nogometaš svih vremena Luka Modrić, trenutno nije poznato jesu li dvojica kumova zajedno na ljetovanju. Već dugo vremena imaju sjajne odnose i suigrači su u reprezentaciji, a jedno vrijeme su to bili tijekom Kovinog boravka u Realu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije