Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNO S IGRAČIMA

FOTO Kad se Dalić ovako ponaša, kako sumnjati u odlazak na SP u Kataru?!

Goran Stanzl/PIXSELL
06.10.2021.
u 18:45

Takav pristup nekako sugerira da bi Cipar i Slovačka mogli biti samo nastavak renesanse, istinski pokrenute na Poljudu protiv Slovenije (3:0).

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju 8. listopada od 20:45 čeka Cipar na domaćem travnjaku, što neće biti lak zadatak u lovu na cilj osvajanja tri bitna boda za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru. Upravo zato izbornik Zlatko Dalić traži maksimalni angažman.

Osvajanjem ta tri i još tri protiv Slovačke tri dana kasnije u Osijeku, olakšalo bi posao u studenome, kad slijede Malta i najteži ispit - Rusija. Imati riješeno pitanje odlaska u Katar do te utakmice značio bi psihički mir.

Izbornik je oko sebe okupio tim ljudi koji vjeruju u identičan cilj, kao i sredstva da se dođu do njega. Na isti način pozvao je igrače, za koje vjeruje da predano rade na realizaciji tog cilja. I zasad se rezultati jako dobro vide!

Uz sve to, Dalić se ne postavlja iznad reprezentativaca, daje im do znanja da je s njima. Što se vidi tijekom treninga kad aktivno sudjeluje, čak i ako im treba dodavati lopte. Kao u ovom slučaju, koji je podijelio na Twitteru Hrvatski nogometni savez.

 

 

 

Takav pristup nekako sugerira da bi Cipar i Slovačka mogli biti samo nastavak renesanse, istinski pokrenute na Poljudu protiv Slovenije (3:0).

>>> Zlatko Dalić objasnio kako bira igrače za reprezentaciju

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:16 07.10.2021.

Zamislite težak dvoboj protiv Cipra.Nekada se išlo u takve utakmice sa rezervnom momčadi, a utakmica protiv Slovenije ne može biti nikakvo mjerilo,jer slovenci nisu uputili pravi udarac prema našem golu (gdje je Ivušić briljirao kako su mediji pisali),uglavnom su bili pred svojim.Nikada do sada nisam gledao slabiju utakmicu Slovenije,a inače pratim njihove tekme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije