Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalila ameriku

FOTO Ivana Knoll glavna je atrakcija u SAD-u: Hrvatica ukrala šou na NBA utakmici

Ivana Knoll Instagram
09.01.2023.
u 21:37

Knoll je objavila fotografiju iz FTX Arene i pokupila na tisuće lajkova

Najpopularnija hrvatska navijača Ivana Knoll nastavlja privlačiti pažnju i pojavljivati se na sportskim utakmicama, tako nije propustila pogledati susret najjače košarkaške lige svijeta između domaćeg Miami Heata i Brooklyn Netsa. A da uistinu navijačima bude 'vruće', pobrinula se novim izgledom i dresom Jimmya Butlera, zvijezda Heata. 

Kako se Knoll trenutno nalazi u SAD-u, gdje je viđena i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda di Caprija. Atraktivna 30-godišnja Hrvatica je na svojem Instagram profilu objavila dvije fotografije na kojima nosi minijaturnu majicu Heata s brojem 22 kojeg nosi Jimmy Butler, a u prvom planu su njeni 'atributi'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Na svjetskom prvenstvu u Kataru bila je prava atrakcija među navijačima, dok je na Instagramu prati preko tri i pol milijuna ljudi. 

Komentara 38

Avatar HajdukLika
HajdukLika
22:03 09.01.2023.

Dupe k’o u bizona!

HA
Habuhabuhabu
23:18 09.01.2023.

Ja mislim da ona ima hronični išijas.

Avatar barba_barba
barba_barba
22:05 09.01.2023.

Mala, čuvaj se i pazi na nevinost. Ne da te neki starčić odvede na praksu u Bijelu Kuću ili Pentagon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije