Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad zaboravljeni

FOTO Heroji domovinskog rata čuvaju Vukovar 1991: Pogledajte spektakularan autobus

HNK Vukovar 1991
05.11.2022.
u 12:01

Vukovarci će sada imati najprepoznatljiviji klupski autobus u Hrvatskoj.

Hrvatski drugoligaš HNK Vukovar 1991 dobio je novi klupski autobus s kojim će putovati po Hrvatskoj, za prijevoz više ne moraju brinuti. 

Autobus je zaista sjajno kreiran, a na pozadini se nalaze i fotografije dva heroja Domovinskog rata: Blage Zadre i Jean-Michela Nicoliera koji su dali svoje živote braneći Lijepu našu od agresora. 

'Heroji se nikad ne zaboravljaju...' stoji natpis između vukovarskih branitelja koji će zauvijek biti upisani u povijest države Hrvatske. 

Na facebook stranici kluba su objavljene i prve fotografije novog prijevoznog sredstva, u kratkom roku je prikljupljeno mnoštvo lajkova i komentara. 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Komentara 6

IV
ivica.vranjic
12:37 05.11.2022.

Vukovar je naša Hrvatska! Sve za Hrvatsku!

DU
Deleted user
11:45 06.11.2022.

Vrlo važno što priča agresorska gamad.

KO
koraknaprijed
12:45 05.11.2022.

Nikad zaboraviti i NIKAD OPROSTITI zločinima koji su mučili,progonili i ubijali civile,zene i djecu. Svi Srbi koji to nisu radili i koji postivaju zakone I ustav Repubilke Hrvatske su dobro došli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije