Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POTRAŽNJA

FOTO Gužva pred Maksimirom: Redovi navijača čekaju da kupe ulaznice za Dinamo - AEK

Zagreb: Počela prodaja karata za utakmicu između Dinama i AEK-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
14.08.2023.
u 13:55

Gostujućim navijačima zabranjeno je prisustvovanje utakmici, a isto će biti slučaj i u Ateni. Usprkos tome oko 150 osoba je prošloga tjedna došlo u Atenu, a cijela se situacija pretvorila u potpuni kaos i tragediju za sve uključene

Prva utakmica trećega pretkola između Dinama i AEK-a igrat će u utorak, 15. kolovoza, od 20 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir. Utakmica se trebala odigrati u Ateni, no odgođena je za tjedan dana zbog navijačkih nereda u kojima je smrtno stradao navijač AEK-a.

Ulaznice za utakmicu su puštene u prodaju, a velik broj navijača hrvatskoga prvaka stoji u redovima kako bi kupio ulaznice za susret. Fotografije pokazuju redove koji su se stvorili pred Maksimirom.

GALERIJA Zagreb: Počela prodaja karata za utakmicu između Dinama i AEK-a 

Zagreb: Počela prodaja karata za utakmicu između Dinama i AEK-a
1/11

Gostujućim navijačima zabranjeno je prisustvovanje utakmici, a isto će biti slučaj i u Ateni. Usprkos tome oko 150 osoba je prošloga tjedna došlo u Atenu, a cijela se situacija pretvorila u potpuni kaos i tragediju za sve uključene. Policija je utakmicu u Zagrebu proglasila visokorizičnom. Utakmicu je najavio Igor Bišćan.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije