Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTAL NEWSBOMB

FOTO Grci objavili dokumente o tome kako su huligani prešli granicu i nabavili oružje

Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni
Foto: VASILIS REMBAPIS
1/8
11.08.2023.
u 11:46

Tamošnji policajci su odmah, po primjećivanju neobično velikog broja automobila s mladim Hrvatima na granici, o svemu obavijestili Atenu i tražili dodatne upute o daljnjem djelovanju

Grčki mediji još uvijek istražuju kako su huligani bez problema prešli hrvatsku granicu i stigli do Atene gdje su napravili velike nerede u tučnjavi s navijačima AEK-a. Grčki portal NewsBomb objavio je dokument kojeg su u Atenu poslali policajci s graničkog prijelaza Kakavia na kojem je veliki broj hrvatskih huligana ušao u Grčku.

Tamošnji policajci su odmah, po primjećivanju neobično velikog broja automobila s mladim Hrvatima na granici, o svemu obavijestili Atenu i tražili dodatne upute o daljnjem djelovanju.

NewsBomb piše kako su u Kakaviji dobili usmene instrukcije da obave detaljni pregled vozila te, ako u njima ne nađu ništa sumnjivo, puste Hrvate da normalno uđu u Grčku. To su i napravili, a prilikom tih pregleda nije nađeno ništa što bi policajcima bilo sumnjivo te su pustili vozila.

GALERIJA Prva skupina uhićenih Boysa dovedena pred istražitelje u Ateni

Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni
1/8

Nakon ovog saznanja jasno je kako su huligani sve palice i drugo oružje koje su koristili pri napadu na AEK-ove navijače nabavili u Grčkoj, netko im je poslao oružje ili su ga dobili od pomagača, prijateljske skupine navijača Panathinaikosa, smatra spomenuti izvor. 

Dokumente koje je objavio portal NewsBomb možete pogledati OVDJE

Komentara 10

OL
olujasviholuja
14:00 11.08.2023.

Nigdje ne piše tko je spikal bbb ovce,valjda se nisu sami ispikali

Avatar Idler
Idler
13:04 11.08.2023.

Nebu dobre jer ak objaviju kak su dobili oružje al i video snimke sa stadiona, izbil bude rat izmed njihvih navijača. Zato su im nužni žrtveni jarci - BBB !

MI
Mikis
14:38 11.08.2023.

ti nemas sina osim u simsima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije