Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV SUSRET

FOTO Emotivan zagrljaj dviju nogometnih ikona: Sve si napravio sam, prijatelju moj

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Real Madrid v Chelsea
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/2
13.04.2022.
u 09:30

Samo sam mu rekao: ''Vidi, sve večeras napravio si sam, moj prijatelju, sad samo uživaj'', izjavio je Del Piero

"To je poraz slatkog okusa", istaknuo je Modrić nakon što je izabran u utorak navečer za najboljeg igrača (MVP) četvrtfinalnog susreta Lige prvaka u kojem je njegov Real Madrid gubio od Chelsea 0-3 pa zabio dva gola kojima je izborio polufinale.  Modrić je proveo na terenu svih 120 minuta, a njegova je spektakularna priredba opet mamila uzdahe, divljenja i hvalospjeve nogometne javnosti. 

Legendarni Del Piero sukomentator je za Sky Sport Italia, a nakon susreta ušao je na travnjak kako bi čestitao hrvatskom maestru Luki Modriću (36) na prolasku i dobro odigranoj utakmici. Zagrlio ga je, a obojica su imala osmijeh na licu.

– Mi se znamo jako dugo i bilo mi je zadovoljstvo opet ga sresti. Modrić je jednostavno poseban igrač. Nismo dugo razgovarali, ali vidjelo se na njemu da je odahnuo zbog prolaza u polufinale. Bio je svjestan da je Real bio u problemima. Samo sam mu rekao: ''Vidi, sve večeras napravio si sam, moj prijatelju, sad samo uživaj'', izjavio je Del Piero.

– Večeras smo vidjeli baš sve, bila je ovo izvanredna utakmica. A Modrić je igrač koji je preokrenuo ovaj susret. Modrić je taj koji je napravio sve. To što je on radio večeras jedinstveno je i gotovo čudesno! Chelsea je imao potpunu kontrolu, ali onda se sve promijenilo i na kraju smo imali osjećaj da bi sve moglo otići i do penala. Nevjerojatna utakmica", zaključio je.  

Soccer Football - Champions League - Quarter Final - Second Leg - Real Madrid v Chelsea - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - April 12, 2022 Former player Alessandro Del Piero with Real Madrid's Luka Modric after the match Action Images via Reuters/Paul Childs Photo: Paul Childs/REUTERS
Foto: Paul Childs/REUTERS

Hrvatski vezni nogometaš rekao je:

"Ovo je bila još jedna nevjerojatna noć, velika utakmica na Bernabéu", rekao je 36-godišnji Modrić nakon završetka utakmice u Madridu.

Real Madrid pobijedio je 3-1 u Londonu, no na svom travnjaku gubio je s 0-3 te bio pred teškim porazom. Modrić je u 80. minuti asistirao brazilskom napadaču Rodrygu za gol 1-3 kojim je susret otišao u produžetak.

"Patili smo, ali se nismo predavali", napomenuo je Modrić. "Premda smo gubili 0-3, nismo loše igrali, nego je Chelsea zabio iz svih svojih prilika. No mi smo se nastavili boriti, vjerovali smo da možemo preokrenuti rezultat", dodao je.

U šestoj minuti produžetka napadač Karim Benzema zabio je za 2-3, što je bio konačan rezultat, dovoljan da se vodeća momčad španjolskog prvenstva plasira u polufinale.

>> Sprovod Denisa Tota:

Komentara 2

MA
Marko1337
14:33 13.04.2022.

Ljudina Modrić je ponos hrvatskog naroda, a što je veći pons to više soli na ranu antihrvatskoj bagri.

Avatar tomas_R
tomas_R
15:39 13.04.2022.

Taj Covjek nije sa ove planete! Ruediger je u prvom polu vremenu bio slobodan kao ptica tek kad je onaj mali sa broj 10 na ledjima vrsijo pritisak na njega kako u obrani tako i u napadu da na koncuu Ruediger mora napustit teren. Na kraju su svi igraci izmrcvaljeni a Luka trci u napad u obranu i jos koncentriran . Od kud mo ta mentalna snaga , kapa do poda Novom Bogu nogometa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije