Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJECU UČIM DA GA VOLE

FOTO Emotivna čestitka: Rođen sam u Kaliforniji, ali srce mi kuca samo za Hajduk

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/3
13.02.2022.
u 11:34

Danas učim djecu (Darija 6 i Oliver 3 godine) da je bijela boja najbolja boja na svijetu i nitko mi ne može reći da nije tako. Nadam se da ćemo jedan dan nas troje navijati za Hajduk na Poljudu. Oliver prije 3 godina je bio najmlađi član Hajduka. Nadam se da će uvijek biti zamotan u bijeloj boji

Hajduk slavi svoj 111. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana. Tako je jedna stigla čak iz Inglewooda, Californije ispred SoFi stadiona gdje će sutra igrati Ramsi i Cincinnati Bengals u Superbowlu. Poslao ju je Hrvat rođen u Los Angelesu, a njegovi roditelji su s otoka Krapanj kraj Šibenika.

"Iako sam rođen u San Pedru u Kaliforniji, od malih nogu, srce mi samo kuca za Hajduk. Neću vam lagati da sam neki najveći hajdukovac i da gledam i pratim sve što se događa u klubu, ali neću nikad zaboraviti kad sam prvi put gledao Hajduk na Poljudu...Ljeto '89. ili '90. godine. Torcida, navijanje, atmosfera, to je bilo nešto neopisivo za mene od osam godina. Ne sjećam se ako smo igrali protiv Zvezde ili Partizana, ali kad sada razmislim moji roditelji su bili ludi dovesti me na takvu utakmicu. Poslije utakmice smo morali bježati jer su počeli kamenja bacati i sjećam se da su bile neke tuče. Nisan mogao shvatiti što se sve događa", objasnio nam je Denis i dodao:

" Danas učim djecu (Darija 6 i Oliver 3 godine) da je bijela boja najbolja boja na svijetu i nitko mi ne može reći da nije tako. Nadam se da ćemo jedan dan nas troje navijati za Hajduk na Poljudu. Oliver prije 3 godina je bio najmlađi član Hajduka. Nadam se da će uvijek biti zamotan u bijeloj boji.   

Veliki pozdrav svih hajdukovcima i Perišiću ako čitaš.... Vrime je!

Denis, Darija i Oliver Svirčić"

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Tripoli
12:13 13.02.2022.

To se ne uci..ili je ili nije...

AP
apathylolz
13:47 13.02.2022.

Narkomana po cijelom svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije