Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO U OSIJEKU

FOTO Divljanje navijača na Pampasu. Torcida sprejem šarala po novom stadionu

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/15
08.11.2023.
u 23:57

Nadglasavale su se navijačke skupine klubova, domaća Kohorta i splitska Torcida. U jednom su trenutku navijači Osijeka postavili transparent s natpisom "Mentalitet Splita - ništa kontra Tita"

Hajduk je u odgođenoj utakmici 3. kola HNL-a pobijedio Osijek na Pampasu rezultatom 0:1. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Marko Livaja u 42. minuti. Ovim je rezultatom Hajduk pretekao Rijeku i ponovo zauzeo prvo mjesto na prvenstvenoj tablici, a istovremeno vratio Osijeku za poraz na Poljudu prije dva tjedna.

Hajduk je u prvome poluvremenu izgledao bolje, ali promašili su puno prilika. Osijek se probudio u drugome poluvremenu i nije prestajao napadati, ali momčad Zorana Zekića nije mogla doći do izjednačenja kojim bi uzela barem jedan bod.

GALERIJA Hajduk slavio Osijeku! (0-1) 'Bijeli' se golom Livaje vratili na vrh ljestvice

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
1/13

Nekoliko zanimljivih prizora dogodilo se i izvan terena, na tribinama. Nadglasavale su se navijačke skupine klubova, domaća Kohorta i splitska Torcida. U jednom su trenutku navijači Osijeka postavili transparent s natpisom "Mentalitet Splita - ništa kontra Tita".

VEZANI ČLANCI:

Torcida je tijekom susreta bacala baklje i topovske udare. Nakon utakmice se društvenim mrežama proširila fotografija sa sjeverne tribine gdje su bili navijači Hajduka. Na staklenoj ogradi napisali su "Torcida Split".

VIDEO Utakmica koja bi mogla biti jako bitna za obje momčadi: Osijek i Hajduk susrest će se na Opus Areni

Ključne riječi

Komentara 16

BP
Besposlen pop
06:12 09.11.2023.

Uličari, reketaši….Što očekivati od takvih?

AC
acer
07:42 09.11.2023.

Nadzorne kamere ništa?

FO
Fotofreek
08:05 09.11.2023.

Sramota, treba uvest kontrole i naplatiti svakom tko je radio štetu . Nakon toga im naplatiti kaznu za uništavanje tuðe imovine. I pozvat ih na radove oko sanacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije