Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO IM PRAVI DRUŠTVO?

FOTO Braća Mamić sjedila su u loži s bogatašem iz Republike Srpske i sinom Ivice Todorića

Banja Luka: Zdravko Mamić i Mladen Milanović Kaja na finalu turnira Srpska Open
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/4
23.04.2023.
u 19:09

U uglednom društvu nalazila se najpoznatija hrvatska braća koji su jedno pod okriljem noći pobjegli u Međugorje. Uživali su na teniskom turniru Srpska Open

Bjegunci od hrvatskog pravosuđa Zdravko i Zoran Mamić nedjeljno poslijepodne odlučili su provesti gledajući završnicu ATP-a u Banjoj Luci. Uzbudljiv meč i pobjedu domaćeg igrača Dušana Lajovića protiv ruskog tenisača Andreja Rubljova pratili su u svečanoj loži zajedno s Ivanom Todorićem, najmlađim sinom Ivice Todorića te trećim najbogatijim čovjekom u  Republici Srpskoj, Mladenom Milanovićem Kajom.

Zdravko Mamić po prvi puta je pokazao u javnosti svoj novi izgled nakon presađivanja kose, a sjedio je tik do biznismena Milanovića koji dolazi iz Mrkonjić Grada. Prema izvještajima lokalnih medija, Milanović se smatra najbogatijim čovjekom Republike Srpske koji se bavi raznim poslovima. Najpoznatiji je kao vlasnik tvrtke 'MG Mind', koja se bavi trgovinom bijelom tehnikom. Svoj je posao širio i na druge sektore, a u bankarstvo je ušao 2018. preuzevši Novu banku.

Njegova banka je ubrzo nakon početka rata u Ukrajini, kupila Sberbanku Banjaluka. Mladen Milanović Kaja lani se našao na 3. mjestu liste najmoćnijih osoba Republike Srpske, odmah iza Milorada Dodika i Željke Cvijanović. 

Dva reda iznad Zdravka Mamića fotoreporteri su ulovili Ivana Todorića, najmlađeg sina bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića.

22.04.2023., Centralni teren Nacionalnog teniskog kompleksa u parku Mladen Stojanovic, Banja Luka (BiH) - finale, Andrey Rublev - Dusan Lajovic. Zdravko Mamić i Mladen Milanović Kaja Photo: Dejan Rakita/PIXSELL
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

 

Komentara 15

BP
Besposlen pop
23:00 23.04.2023.

U Banjoj Luci ne postoji ugledno drustvo. Odbjegli kriminalci i domaće im kolege

KV
Kvisko
22:40 23.04.2023.

Pobjeda domaćeg tenisača? Domaćeg? Koliko je meni poznato Lajović je iz Srbije a ne iz Bosne i Hercegovine.

DU
Deleted user
03:55 24.04.2023.

Dobro mu stoji presadjivanje kose, ćelav je ko ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije