Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SE 'RAŠIRIO'

FOTO Bio je miljenik žena diljem svijeta, a sada ga mnogi jedva prepoznaju

Foto: Twitter
1/7
09.02.2022.
u 21:39

Neke je ugodno, a neke manje ugodno iznenadila njegova transformacija, neki su ga jedva prepoznali, a sviđa li se vama njegova očita promjena, procijenite sami pogledom na fotografije u galeriji

"Imam nešto jako važno za objaviti. Nakon 18 uzbudljivih godina vrijeme je da završim svoju nogometnu karijeru", objavio je Torres na svojim društvenim mrežama 2019. godine. Tom je objavom jedan od najboljih napadača u španjolskoj povijesti Fernando Torres je u 35. godini života odlučio završiti svoju nogometnu karijeru. 

No dvije godine kasnije 'vratio se kući'. Naime, u srpnju 2021. je postavljen za novog trenera Atletico Madrida, doduše, njegovih juniora. 

Danas je na Poljudu protiv Hajduka izborio za osminu finala Lige prvaka mladih, a mnogi su se iznenadili kada su vidjeli popularnog 'El Nina'. Svi ga pamte kao miljenika žena u njegovim igračkim danima, a mnoge je zaobišla vijest da je  Torres podosta promijenio izgled otkako je završio nogometnu karijeru.  

Čini se kako se sada više primio utega i teretane pa je raširio obujam tijela, vrat, ruke, ramena, trapezius... Zapravo, sve. 

Neke je ugodno, a neke manje ugodno iznenadila njegova transformacija, neki su ga jedva prepoznali, a sviđa li se vama njegova očita promjena, procijenite sami pogledom na fotografije u galeriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije