Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEŽELJEN PROPUST

FOTO BBC napravio veliki gaf! "Ispričavamo se svima koje smo uvrijedili"

Foto: Twitter
1/3
25.05.2022.
u 15:39

- Greška se dogodilo jer je netko tko tek uči kako se upravlja "ticker" alatom pisao nasumične naslove, a jedan od njih je ovaj, nimalo poticajan.

Ugledni BBC imao je poveći gaf tijekom sinoćnjih sportskih vijesti, gdje im je na traci ispod priloga prošla očito neželjena informacija, a tiče se Manchester Uniteda.

Naravno, tamošnji mediji, navijači i javnost u širem smislu, nisu propustili primijetiti tako ozbiljan gaf, koji je i podosta uvredljiv prema tom velikom klubu i svima koji se vežu uz njega na ovaj ili onaj način.

- Manchester United je jadan - glasila bi u doslovnom prijevodu rečenica "Manchester United are rubbish".

S obzirom da se nije uspjelo prikriti nešto ovako, BBC se jako brzo ispričao i probao barem donekle ublažiti situaciju.

- Ispričavamo se svim navijačima Manchestera koji su se našli uvrijeđenima. Greška se dogodilo jer je netko tko tek uči kako se upravlja "ticker" alatom pisao nasumične naslove, a jedan od njih je ovaj, nimalo poticajan - izjavila je TV prezenterica Annita McVeigh nakon incidenta.

 

Poznato je da "tickere" ili traku ispod priloga koji se prikazuju, najčešće ispunjavaju početnici. Tako je jedan od njih testirao alat i propustio ukloniti ono što nikako nije smjelo ići u eter...

Razlog takve izjave jest katastrofalna sezona za United, kojem ni Cristiano Ronaldo nije pomogao. U konačnici, klub je završio na šestom mjestu s 58 bodova, čak 35 manje od prvoplasiranog gradskog rivala Manchester Cityja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Unitedu ni Ronaldo nije pomogao

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:03 25.05.2022.

VL je uvijek prvi da objavi najvažniju svjetsku vijest.

DM
drazen.muhvic
15:53 25.05.2022.

Ne kužim? Istina ih uvrijedila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije