Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrsaljko slavio u Rimu

Fiorentina i Napoli podijelili bodove, Kalinić pogodio okvir gola

Fiorentina - Napoli
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.02.2016.
u 23:05

Pred kraj prvoga dijela u odličnoj se prilici našao i Milan Badelj, ali je pucao pokraj lijeve vratnice

Fiorentina i Napoli podijelili su bodove (1:1) u posljednjem susretu 27. kola talijanskog prvenstva. Napolitancima je to bio treći uzastopni susret bez pobjede pa mu vodeći Juventus bježi tri boda.

Susret je imao ludi početak, a oba pogotka pala su u uvodnih sedam minuta. Prvo je u šestoj minuti nakon kornera zabio Marcos Alonso za vodstvo domaćina, a samo 67 sekundi poslije Gonzalo Higuain izjednačio je rezultat.

Sjajnu priliku imao je Nikola Kalinić u 30. minuti kad je snažno zatresao vratnicu. Samo sedam minuta poslije Napolijev okvir gola zatresao je i Cristian Tello. Pred kraj prvoga dijela u odličnoj se prilici našao i Milan Badelj, ali je pucao pokraj lijeve vratnice. 

 

Kalinić je odigrao cijeli susret, a Badelj je u 90. minuti napustio igru.

Sassuolo je u gostima po jakoj kiši pobijedio Lazio sa 2:0 te mu pobjegao na četiri boda. Sassuolo je sedmi, a Lazio osmi na ljestvici. Šime Vrsaljko igrao je cijeli susret za pobjedničku momčad.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Dodajmo kako je u derbiju 23. kola turskog prvenstva Fenerbahče na svom stadionu pobijedio Bešiktaš sa 2:0 te preuzeo vrh ljestvice. Strijelci su bili Volkan Sen (3.) i Nani (82.).

Fenerbahče je vodeći sa 53 boda, Bešiktaš ima 51 bod i utakmicu manje, a Konyaspor je treći sa 40 bodova.  

>>Pogodak i asistencija sjajnog Murića za drugu momčad Ajaxa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije