Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski kup

Filip Zubčić odličan u Beaver Creeku, Fordu prva pobjeda u karijeri

Filip Zubčić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.12.2019.
u 22:01

Zubčić je sa startnim brojem 26 u prvoj vožnji bio 17., ali je sjajnom izvedbom u drugom laufu došao do osme pozicije

Amerikanac Tommy Ford stigao je do svoje prve pobjede u karijeri u veleslalomu Svjetskog kupa u američkom Beaver Creeku. Jedini hrvatski predstavnik Filip Zubčić zauzeo je odlično osmo mjesto i osvojio prve bodove u ovoj disciplini.

Zubčić je sa startnim brojem 26 u prvoj vožnji bio 17., ali je sjajnom izvedbom u drugom laufu došao do osme pozicije s zastatkom od 2.10 za pobjednikom.

Ford je uvjerljivo slavio ispred dvojice Norvežana Henrika Kristoffersena (+0,80) i Kristiana Nestvold-Haugena (+1.23). 

Veliki favorit Francuz Alexis Pinturault bio je tek 17. 

Zubčić je s 32 boda sada 16. u poretku veleslaloma, a vodi Ford s 150 bodova. U ukupnom poretku vodi Austrijanac Mathias Mayer s 221 bodom.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:38 09.12.2019.

zašto je ova objava pod nogomet?... znam da su skijaši jedna od zadnjih rupa na vašem portalu što se sporta tiče, ali bar ih onda pravilno stavite pod Ostali.... a filipu, sve čestitke, i puno sreće u daljnjem natjecanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije