Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA U STOŽERU

Filip Hrgović uzeo novog menadžera i utjecajnog odvjetnika prije meča karijere

Filip Hrgović  vratio se u Zagreb nakon najveće pobjede u karijeri
Slavko Midzor/PIXSELL
06.04.2023.
u 14:48

Zagrepčaninu je već nekoliko puta izmaknula borba za naslov, a odlučio je angažirati nove ljude koji bi ubrzali cijeli proces

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović prije sedam i pol mjeseci svladao je na bodove kineskog borca Zhileija Zhanga i tako postao obavezni izazivač za IBF-ov svjetski teškaški pojas. Međutim, borba karijere se još uvijek nije dogodilo čime je Hrgović nezadovoljan pa je odlučio dovesti nove ljude u svoj stručni stožer. 

Dogovorio je suradnju s utjecajnim i uspješnim odvjetnikom Gregom Smithom, a za savjetnika je angažirao menadžera Keitha Connellyja. Vijest je potvrdio Hrgović i objavio vijest na svom Instagram Storyu. Iako nije održao borbu za ujedinjenje svih pojaseva s Tysonom Furyjem, prvak po IBF verziji Oleksandr Usik mora prvo sve titule braniti protiv WBA-ova izazivača Daniela Duboisa. Borba će se održati tijekom ljeta, a onda bi Hrgović do kraja godine trebao boksati s pobjednikom tog meča. 

- Uzbuđen sam što sam postao dio Teama Hrgović i veselim se što ću dodati vrijednost njegovoj karijeri i voditi ga prema teškaškom naslovu u bliskoj budućnosti - rekao je Connelly za portal Fight Freaks Unite. 

- Filip je dobar borac i sjajan tip. Nakon bogate amaterske karijere popeo se na vrh svoje kategorije u samo nekoliko borbi, ali još nije bio dio značajne borbe po kojoj će ga javnost zapamtiti. Ponosan sam što mi Filip vjeruje da ću mu pomoći da dođe na sljedeću razinu - izjavio je Greg Smith. 

Komentara 1

BE
Berri
17:19 06.04.2023.

Da je Hrgović nokautirao Zhileija Zhanga dobio bi šansu. S obzirom da je Kineza jedva je dobio na bodove, ispao je iz kruga boksača koji su zanimljivi za ulaganje. Druga stvar se odnosi na Hrvatsku kao malo tržište, ali osnovni problem je da u zadnje 3 godine praktički ništa nije pokazao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije