Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južna Afrika - Senega
Povratak na članak

Fifin presedan! Zbog sudačkog previda ponavlja utakmicu kvalifikacija za SP!

"Ova odluka slijedi potvrdu Sportskog arbitražnog suda (CAS) koji je potvrdio prvotnu Fifinu kaznu, odnosno doživotnu suspenziju za suca Joseph Lampteyja iz Gane"

Komentari 5

DU
Deleted user
10:59 07.09.2017.

Ne bi bilo loše da FIFA pogleda utakmicu Turska - Hrvatska pri rezultatu 0-0

VL
DH
dalibor.hren
12:55 07.09.2017.

Mogla bi FIFICA pogledati zadnje dvije: Ukrajina vs Turska (oba gola) i Turska vs Hrvatska (penal za Hrvatsku i crveni za Turčina ) Mislim da ponavljanje utakmice nije dobro i otvara Pandorinu kutiju...

VL
Avatar dostojevski
dostojevski
19:08 07.09.2017.

Ja bih rekao da se ovaj sudac nesto zamjerio FIFA-i. Bilo je daleko gorih sudackih gresaka pas se FIFA ni pocesala nije. Puno cese su ostecene manje zemlje, ukljucujuci Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.