Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupski SP

Fifa predstavila Mikića: Želim postati najtrofejniji Hrvat!

Mikić, Hirošima (1)
Reuters
11.12.2012.
u 11:54

– Svima bih preporučio da dođu igrati u Japan, kvaliteta je visoka, a navijači fenomenalni

Iako je Hirošima za koju igra Mihael Mikić ispala u četvrtfinalu klupskog SP-a od Al-Ahlyja (1:2), bivši igrač Dinama, koji je na toj utakmici i asistirao, na Fifinoj stranici predstavljen je kao jedna od zvijezda turnira.

– Razočarani smo, ali i ponosni. Bili smo bolja momčad, stvorili prilike, ali nedostajala nam je zadnja lopta. To se odnosi na mene, morao sam biti precizniji. Cilj nam je bio ulazak u polufinale, ali što je, tu je. Život ide dalje – rekao je Mikić za Fifinu stranicu.

Mikić već četiri godine igra u Hirošimi, a prije toga igrao je u HNL-u te Bundesligi. Japanski nogomet ugodno ga je iznenadio.

– Nisam očekivao da će nogomet biti na tako visokoj razini kada sam dolazio. Iznenađuje me iz dana u dan. Svake godine postaje sve bolji i oduševljen sam da mogu biti dio toga. Svima bih preporučio da dođu igrati u Japan, kvaliteta je visoka, a navijači fenomenalni.

Otkrio je Mika i koji su mu planovi u nastavku karijere.

– Želim još dvije titule kao igrač da postanem najtrofejniji Hrvat svih vremena. Trenutačno imam 15 trofeja, a Dario Šimić 16, nedostaje mi još jedan... I jedan nakon toga. Kada završim karijeru, želio bih postati trener.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije