Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upleten u korupciju?

Fifa otvorila istragu i protiv svog predsjednika Seppa Blattera!

\'FIFA president Sepp Blatter (left) gives the fans the thumbs up as he prepares to hand over the World Cup trophy to Spain  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
27.05.2011.
u 12:07

Svjetska nogometna organizacija Fifa otvorila je istragu protiv svoga predsjednika Seppa Blattera

Blattera je njegov kandidat u borbi za mandat Fifina predsjednika, Katarac Mohamed bin Hammam optužio da je znao za podmićivanje glasača, no da nije reagirao i kaznio sudionike afere već je sve zataškao.

Izbori za predsjednika Fife održat će se 1. lipnja, a mnogi istaknuti članove te organizacije boje se da izbori ne bi bili legitimni nakon svega što se događalo posljednjih mjeseci. Posebice ako Etički odbor Fife suspendira kandidata Bin Hammama, a pitanje je i što će istraga protiv Švicarca Blattera pokazati.

Bude li Bin Hammam suspendiran, Američki i Australski nogometni savez razmišljaju o prijedlogu da se ponovno otvori glasovanje o domaćinu Svjetskog prvenstva 2022., koje je, čini se, na sumnjiv način dobio Katar.

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:36 27.05.2011.

Svjetski ljigavac. Nadam se da će istraga razotkrit da je on upleten. Nadam se da neće bit izabran za novi mandat. Nadam se da će naposljetku Katar ostat bez domaćinstva SP.

OB
-obrisani-
20:41 27.05.2011.

Nek vode,...Kad je Uefa mogla naseg predsjednika HNS-a Markovica kazniti , moze Fifa i njihova predsjednika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije