Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINO RAIOLA:

Fifa je čista politika, a Ibrahimović je najbolji na svijetu

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
15.01.2014.
u 16:31

- Fifa je politika. I meni, a i svakom nogometašu je bitno što misle navijači. A oni su na Ibrinoj strani - rekao je Raiola.

Mino Raiola, agent Zlatana Ibrahimovića, iznio je prilično oštar stav protiv Fifine nagrade Zlatne lopte te izjavio kako je Ibra trenutno najbolji igrač na svijetu.

- Koga briga što Fifa kaže, to je čista politika. Zlatna lopta je nebitna, svi znaju da je Ibra najbolji i to ne samo ove godine. To što je on radio u klubovima za koje je igrao nije nitko - kaže Raiola te dodaje:

- Zlatna lopta je slična kao Oscar, kada nagradu dobiva neki film koji nitko nije gledao.

- Fifa je politika. I meni, a i svakom nogometašu je bitno što misle navijači. A oni su na Ibrinoj strani - zaključio je Raiola.

>> Ibra: Jürgen, kad me dovodiš u Borussiju? Klopp: Trebam prodati cijelu momčad

Komentara 2

UN
unbekant
16:59 15.01.2014.

Raiola,je apsolutno u pravu,ali Ibra dolazi s balkana,i takvo nesto je nezamislivo,da jedan balkanac dobije takvo sto,pogledajte samo te nagrade,"nobelovu",pa "oscara",ne smije covjek ni napomenuti,ko to sve dobiva,jer odmah sledi baniranje,tako je nazalost i u nogometu,pogledajte,samo izbor najboljih 11 na svjetu,nema naseg niti jednog nogometasa,zasto?

Avatar neodgovorni
neodgovorni
17:50 22.01.2014.

mesi da bi zabio gol trebaju mu drugi a ti su po meni bolji jer oni su ti koji obave sav posao ali jbg zalosno je sta nagradu dobje onaj koji vise golova zabje i zato bi trebalo zabranit te nagrade jer su bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije