Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvatili amandmane

Fifa i Uefa ukidaju suspenziju Nogometnom savezu BiH!

'Bosnia\'s legendary football player and International coach, Ivica Osim, addresses journalists as The President of The Commitee for Normalisation within the Football Federation of Bosnia and Herzegov
'ELVIS BARUKCIC'
12.05.2011.
u 18:37

Predstavnici Fife i Uefe prihvatili su na sastanku u Zürichu predložene amandmane Odbora za normalizaciju Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, prenosi portal Sportsport.ba.

Amandmani - donošenje odluka u NS BiH tročetvrtinskom većinom, za glasovanje u Izvršnom odboru potrebno je 12 glasova, entitetski savezi u IO NS BiH predlagat će po dva kandidata za svako mjesto, oni koji ne budu prošli na glasovanju bit će imenovani zamjenskim članovima - predstavljeni su predsjedniku Fife Seppu Blatteru i predsjedniku Uefe Michelu Platiniju.

Platini i Blatter zatim su o njima glasovali sa svojim izvršnim direktorima i prihvatili ih, piše Sportsport.ba.

Uefa i Fifa poručile su NS BiH da organizira kvalifikacijske utakmice Bosne i Hercegovine u lipnju, a što skorije da organizira Skupštinu na kojoj će biti verificirane odluke sa sastanka u Zürichu.

Suspenzija bi mogla biti skinuta već do kraja mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije