Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE NIŠTA NE ZNA
Povratak na članak

Fifa će nositelje odrediti tek 2. prosinca

Međunarodna nogometna federacija (Fifa) objavila je kako još uvijek nije odlučila po kojoj će se formuli odrediti nositelji tijekom ždrijeba za Svjetsko prvenstvo.

Komentari 2

PE
petrovve
19:14 19.11.2009.

Na svim drugim stranicama se vec moze vidjeti da su nositelji jakosnih skupina objavljeni,samo vecernji sepa...tj..preuzeli glupost sa totalsporta..pitam se samo tko jos totalsport cita...Nekompetentni novinari po pitanju sporta opcenito nogometa,isti kao i vecernjakovi.. Nasu reprezentaciju nazvat uljezima ,mogu samosamo oni koji nam dobro ne misle..S**adovi.!!

VL
Avatar Topgen
Topgen
19:59 19.11.2009.

Za EURO 2012 , UEFA je upravo postavila Hrvatsku u \'prvi sesir\' kao sestog nositelja. Dobra vijest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.