Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Ferrari više nije zadovoljan Massom i želi dovesti Buttona

'Ferrari driver Felipe Massa of Brazil stop his ears at the pit during the second practice session at the Korean International Circuit for Formula One\'s Korean Grand Prix in Yeongam on October 22, 20
'JUNG YEON-JE'
19.06.2011.
u 18:31

Ferrari je pokazao interes da u skorijoj budućnosti angažira McLarenova vozača Jensona Buttona (31)

U talijanskoj momčadi formule 1 smatraju da je Fernandu Alonsu potreban jači partner nego što je trenutačno Felipe Massa.

Svjetski prvak od pretprošle sezone nedavno je na VN Kanade došao do prve pobjede nakon više od godinu dana. Button, koji je trenutačno drugi u poretku vozača SP-a, ugovorom je za McLaren vezan do kraja sljedeće sezone, baš kada i Massi istječe ugovor s Ferrarijem.

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:22 24.06.2011.

Massa je prosječni vozač, ništa bolji nebi bio ni u Red Bullu.

KR
krilnik2
18:49 19.06.2011.

Ferrariju treba bolji automobil, nisu ni do koljena novopecenom Red Bullu.Natjecu se samo dvije automobilske kompanije, a prva dva mjesta drze outsideri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije