Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO
Povratak na članak

Fernandesu pukla kost, ide na operaciju!

- Fernandesu je puknula fibula. Ne možemo pobjeći od ovakvih stvari, ali što je tu je. Moramo gledati dalje, a ja se samo nadam da ćemo uspjeti završiti sezonu jer ove su ozljede stvarno prešle svaku granicu - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Komentari 7

Avatar mlijeko
mlijeko
22:50 16.04.2014.

Bebek mu za takav prekršaj da žuti karton. .. i Bebek bi sudio ligu prvaka. Dozvolio je tijekom utakmice niz "prljavih" prekršaja. Ovaj Rugašević je već u prvom trebao dobiti još najmanje dva žuta. Možda je ovo napravio i poo zadatku na najboljem igraču Dinama. Ali nije on oštetio samo Dinamo. Zahvaljujući Dinamu i njihovim bodovima imamo tri predstavnika u ligi za Evropu, inače bi imali dva. Split uništi Dinamovog najboljeg igrača a Dinamo mu omogućava da ide u Evropu. Eto dokle je dovela netrepeljivost i pumpanje nvinara preko novina prema Dinamu. Očekujem da će Fernandes biti kažnjen kao i Mamić, a Rugaševiću će se diviti kao i onom starcu što je na Poljudu napao Mamića. Sramota za Split i splićane..

VL
DU
Deleted user
22:28 16.04.2014.

Dozivotni izgon iz nogometa za rugasevica i rnk split u cetvrtu ligu !

VL
Avatar mohito
mohito
22:02 16.04.2014.

covjece, to je ista ozljeda kao kod dudua - dakle minimun 6-8 mjeseci prije neg ce smjet igrat - fernandesu su splicani unistili karijeru jer pitanje dal ce vise ikad bit ono sta je bio…ovog rugasevica treba dozivotno udaljit iz nogometa i sporta opcenito - ali slaba je to utjeha….

VL
BB
bozo boric
07:44 17.04.2014.

rugašević je samo dno dna od sportaša nije se mogao pomiriti sa činjenicom da je netko bolji od njega ..minimalna kazna svakom takvom kostolomcu trebala bi biti vremenski koliko ozljeđeni igrač je van terena ,a također bi trebao platiti svu liječenje

VL
Avatar petrolio
petrolio
08:17 17.04.2014.

zabrana igranja mesaru dok se fernandes ne vrati u punu formu!

VL
GR
graf
15:12 17.04.2014.

Mame im ga sp...m Ovako su u Jugoslaviji protiv Dinama igrali Radnički-Niš,Vardar-Skoplje i Željezničar-Sarajevo.

VL
DA
Dankoo
07:24 17.04.2014.

Možda je sreća u nesreći da bi Dinamo sada mogao povoljnije otkupiti njegov ugovor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.