Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester

Ferguson želi Modrića, ali se boji da će mu ga City oteti

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric reacts during the Europa league Group A soccer match against PAOK Salonika at White Hart Lane in London, November 30, 2011. REUTERS/Philip Brown (BRITAIN - Tags: SPO
Reuters
06.05.2012.
u 12:00

Menadžeru Manchester Uniteda Alexu Fergusonu je na vrhu popisa želja u ljetnom prijelaznom roku naš Luka Modrić. No, Ferguson je u strahu od gradskog suparnika Cityja da će mu oteti većinu igrača koje on želi dovesti

Na Fergusonovom je popisu želja Tottenhamova zvijezda Luka Modrić i belgijski vezni igrač Lillea Eden Hazard. Unitedov menadžer ima namjeru dovesti tri pojačanja, budući da Darren Fletcher ima problema sa zdravljem, a Ryan Giggs i Paul Scholes su na zalazu karijere.

Cityjev gazda šeik Mansour otkako je prezueo klub na svakom prijelaznom roku gotovo otme igrača koji se nađe na meti Unitedova menadžera ili nekog drugog kluba. Tako je Arsenalov Samir Nasri došao u City za 175.000 funti tjednu plaću, dok je prošlih godina Chelseaju i Liverpoolu oteo Jamesa Milnera, odnosno Garetha Barryja.

- Nitko ne može parirati Cityjevoj financijskoj moći. Neko je vrijeme na tržištu ludilo, a takvo stanje kreairaju klubovi poput Cityja. Oni mogu kupiti sve igrače ili za njih pokazati zanimanje, što onda otežava drugim klubovima posao i igračima podiže cijenu. U ovom prijelaznom roku moramo dovesto dvojicu, trojicu novih igrača - kaže Unitedov menadžer Ferguson.

Komentara 3

IV
ivaan
14:55 06.05.2012.

. Koja je po redu ova sapunica?

AN
Andreeejjj
15:47 06.05.2012.

Pa šta vi u VL novinarčići opet lasžete? Koji Modrić....koliko golova je zabio??? Dosta je više vaših laži i varanja!!!

DR
drug
16:23 06.05.2012.

Prestanite sa ovim sranjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije