Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLI LIGAMENTI KOLJENA

Ferguson ostao bez Vidića do kraja sezone

Nemanja Vidić
AFP
09.12.2011.
u 12:21

Srpski branič u utakmici protiv Basela u srijedu ozlijedio je križne ligamente koljena.

Sir Alex Ferguson zadnjih dana baš nema sreće. Nakon što je Manchester United ispao iz Lige prvaka, u "knock-out" fazi neće moći računati na jednog od svojih stožernih igrača Nemanju Vidića.

Srpski branič u utakmici protiv Basela u srijedu ozlijedio je križne ligamente koljena, a danas je potvrđeno da će propustiti ostatak sezone.

– I mislili smo da će liječnički nalazi biti loši, no svejedno su nam ovo jako loše vijesti – rekao je Ferguson.

Vidićeva ozljeda sigurno neće ''pridonijeti'' ni lovu na engleski naslov gdje su vragovi u tijesnoj utrci s gradskim rivalom Manchester Cityjem koji nakon 14 kola ima 38, a United 33 boda.

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
15:58 09.12.2011.

Brz oporavak Vidara,vrati se sto pre.

PA
pavel1001
01:18 18.12.2011.

Sva sreća da se turčin ozljedio ufffff!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije