Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi sukob?

Ferguson napustio presicu zbog pitanja BBC-ova novinara

Alex Ferguson
AFP
23.11.2011.
u 18:49

– Gospodine Ferguson, mislite li da se United i City muče u Ligi prvaka zato što Premijerna liga nije tako jaka kako volimo misliti? – bilo je pitanje.

Godine su trebale da dođe do pomirbe menadžera Manchester Uniteda sir Alexa Fergusona i BBC-a, no čini se da je Škot i dalje osjetljiv na pitanja novinara iz te kuće.

– Gospodine Ferguson, mislite li da se United i City muče u Ligi prvaka zato što Premijerna liga nije tako jaka kako volimo misliti? – upitao je Matt Slater menadžera Manchester Uniteda.

– Je l' ti to ozbiljno? Ne mučimo se – odgovorio je Ferguson i napustio konferenciju za medije ljutit zbog tog pitanja.

United je kod kuće odigrao 2:2 s Benficom i prijeti mu ispadanje, baš kao i gradskom rivalu Cityju koji je izgubio u Napulju.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:52 23.11.2011.

Pametnog li pitanja, dostojno novinarčića kakvih i mi imamo na tone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije