Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajaxov biser

Ferguson će za Eriksena ponuditi 25 milijuna eura

\'Christian Eriksen, Denmark  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
14.11.2011.
u 10:09

Manchester United uključio se u borbu za mladog veznjaka Ajaxa Christiana Eriksena (19). Ferguson je u zimskom prijelaznom roku spreman izdvojiti za njega čak 25 milijuna eura jer vidi ga kao nasljednika umirovljenog Paula Scholesa.

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:01 14.11.2011.

to znaci samo jadno isto kaj i kod kuhara_si kuhaju samo z vodom, mesom i oljjem hehehehe, znaci da si ovi de je biv na probi treba je mom najurit hehehehe

Avatar Idler 3
Idler 3
13:50 14.11.2011.

Eriksen je sigurno bolji prema naprijed od Scholesa, a prema nazad slabiji. Ne shvaćam zašto se stalno spominje ta riječ \"zamjena\" kad je Scholes u pitanju? Tak se pisalo i o Modriću iako je Scholes sasvim drukčiji tip igrača !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije