Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FELIPE SCOLARI

Felipe Scolari: Romane, hitno trebamo napadača

06.12.2008.
u 17:28

Chelsin trener Luiz Felipe Scolari uputio je još jedan apel Romanu Abramoviču da mu dovede nekog napadača. Brazilski stručnjak ostao je samo na Nicolasu Anelki, a od brojnih igrača najviše mu nedostaje suspendirani Didier Drogba. Premalo je to za utrku s Manchesterom, Liverpoolom i Arsenalom.

- Kada sam u ljeto dolazio u Chelsea nisam želio kupnju igrača. Ali, niti na trenutak nisam pomislio da će mi sastav biti desetkovan ozljedama. Svjestan sam da je nastupilo drugo vrijeme, ali napadač mi je hitno potreban - kaže Scolari kojeg su u posljednje vrijeme počeli kritizirati vodeći igrači Terry i Lampard.

Fulham i Manchester City remizirali su u prvoj utakmici 16. kola Premiershipa. Poveo je City pogotkom Benjanija Mwaruwarija kojem je loptu na šest metara udaljenosti od gola poslao Pablo Zabaleta. Napadaču iz Zimbabvea nije bio problem nakloniti se i dovesti svoju momčad u vodstvo. Zbilo se to u šestoj minuti susreta, a do poravnanja su došli domaćini 21 minutu kasnije lijepim zgoditkom Jimmyja Bullarda.

Vezni igrač Fulhama prihvatio je loptu koju mu je u prostor gurnuo Robert Zamora i gotovo iz mrtvog kuta nanišanio suprotnu “malu mrežu” Joea Harta.

Tottenhamu su ostala još dva koraka do obrane naslova u Curling kupu, a prva prepreka u polufinalu bit će im Burnley. Drugi par su Manchester United i Derby County. Prve utakmice bit će 5. siječnja, a uzvratne dva tjedna kasnije.

Ćorlukina i Modrićeva momčad sutra će gostovati na Upton Parku kod West Hama koji ima tri boda više. Pobjedom bi se Redknappova momčad približila sredini ljestvice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije