Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Fedor ne ide u mirovinu: Bori se u srpnju ili kolovozu

fedor
pixsell
24.03.2011.
u 17:45

Rus Fedor Emelianenko ipak neće objesiti rukavice o klin! Nakon što ga je u veljači ove godine prebio Antonio Silva, pojavile su se informacije kako se ruski medvjed povlači.

Ipak, iz njegovog su tabora M-1 Global otkrili kako se Fedor namjerava boriti u Strikeforceu ovoga ljeta. Točan datum borbe, kao ni protivnik, još nisu određeni, no okršaj će se dogoditi u srpnju ili kolovozu.

- Tek razgovaramo s Fedorom, pa ćemo onda ići tražiti mu suparnika. Postoji velika mogućnost da se kao zamjena uključi u Strikeforceov Grand Prix, a volio bih vidjeti reprizu dvoboja s Fabriciom Werdumom - istaknuo je izvršni direktor Strikeforcea Scott Coker.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije