Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turski izbornik

Fatih Terim: Ne vjerujem u sreću u nogometu

Fatih Terim
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/11
06.09.2016.
u 00:11

Igrali smo s reprezentacijom koja je snažna, koja ima 11 zvijezda i koja je igrala svom snagom - rekao je turski izbornik

Turski izbornik Fatih Terim bio je zadovoljan načinom na koji se njegova momčad na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. suprotstavila Hrvatskoj (1:1), za koju je ustvrdio da u momčadi ima 11 zvijezda.

- Igrali smo s reprezentacijom koja je snažna, koja ima 11 zvijezda i koja je igrala svom snagom. Naši su igrači mladi, neiskusni, ali su jako strastveni. Zadovoljan sam kako su igrali - izjavio je turski izbornik na konferenciji za medije nakon maksimirskih 1:1.

Potom se turski izbornik osvrnuo i na konstataciju hrvatskog izbornika Ante Čačića kako je "Turska do boda stigla sretno i spretno".

- Čuo sam da je izbornik Čačić to spomenuo. Ne vjerujem u sreću u nogometu, ali poštujem njegovo mišljenje. Mogli smo i mi osvojiti tri boda. To je nogomet - rekao je Terim, zastao, a onda dodao:

- Recimo, ja nisam spominjao sve faulove koje su hrvatski igrači činili, jer je i to dio igre.

Komentara 6

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
01:42 06.09.2016.

sreca je da su svi u skupini ubacili po 1! znaci, tek pocinje, ovo je bio trening

Avatar petrolio
petrolio
12:08 06.09.2016.

nije sreća, nego nesreća -pogoditi 3 puta prečku je stvarno gadan baksuz!

Avatar EUJ-
EUJ-
12:18 06.09.2016.

Fatih Terim: Ne vjerujem u sreću u nogometu i balkanske sanjarije da možeš izači iz EU abritražnog suda oko granice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije