Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijske bitke

Fati seli iz Barcelone: Menadžer odgovoran za Ronalda ima ponudu od 70 milijuna?

FILE PHOTO: LaLiga - FC Barcelona v Villarreal
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
02.05.2023.
u 09:11

Suočen s financijskim problemima katalonski klub mogao bi puno toga učiniti za priliku da vrati Messija i zadovolji pravilnik LaLige. Među rezovima koji bi je doveli do smanjenja troškova za 200 milijuna eura godišnje mogla bi biti i prodaja Ansua Fatija. Prema pisanju španjolskih medija, poznati menadžer ima dobru ponudu iz Engleske

Barcelona bi u jeku rezanja troškova osim smanjenja plaća mogla i prodavati neke igrače. Katalonski klub izdavanja bi mogao smanjiti za čak 200 milijuna eura godišnje, a sve kako bi zadovoljili financijski pravilnik španjolske lige i imali šansu vratiti Lionela Messija. Na tom putu moglo bi doći i do prodaje Ansua Fatija

Igračev agent Jorge Mendes navodno je Kataloncima za Fatija obećao ponudu od 70 milijuna iz Premier lige. Osim za Fatija, Mendes je je radio i s Ronaldom. Ukoliko se računica pokaže točnom, ovaj bi transfer bio izrazito povoljan za Barcelonine financije. Međutim, nije još poznato ime kupca koji je spreman provesti ovakvo ulaganje, pišu španjolski mediji.

Fati danas ima 20 godina, a za Barcelonu je debitirao 2019. kada mu je bilo samo 16. U ovoj je sezoni kroz sva natjecanja za Barcelonu nastupio 45 puta. U tim mečevima upisao je sedam golova i tri asistencije. 

Osim prodaje igrača katalonski velikan morao je učiniti i druge rezove. Tako primjerice, od lipnja ove godine, nakon 24 godine postojanja, više neće emitirati Barca TV. Barcelona je prodala i dionice Barça Studios Orpheus Media i Socios.com za oko 200 milijuna eura, što im je omogućilo kupnju Roberta Lewandowskog od Bayerna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije