Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INIESTA SE OPROSTIO

Fantastični Brozović odveo Inter u Ligu prvaka!

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.05.2018.
u 22:57

Bio je to fantastičan susret u kojem je Lazio vodio 1:0 i 2:1, ali je Inter u posljednjih 10 minuta uspio okrenuti rezultat i upisati pobjedu kojom je preskočio Rimljane

Legenda Barcelone Andres Iniesta (34) odigrao je večeras svoju posljednju utakmicu za katalonski klub. Barcelona je u 38. kolu španjolskog prvenstva svladala Real Sociedad s 1:0, a navijači su pripremili spektakularnu koreografiju za sjajnog veznjaka.

"Iniesta zauvijek", poručili su navijači nogometašu koji je čitavu dosadašnju karijeru proveo na Camp Nou i za to vrijeme osvojio sve što se može. Strani mediji špekuliraju da će nastaviti igrati u kineskoj ligi.

Barcelona je na kraju slavila golom Coutinha iz 57. minute, dok je Ivan Rakitić igrao čitavu utakmicu. Katalonci su osvojili naslov sa 28 pobjeda, devet remija i jedim porazom.

Marcelo Brozović
1/7

Inter osigurao Ligu prvaka uz autogol Perišića i asistenciju Brozovića

A u susretu posljednjeg, 38. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u Rimu u direktnom obračunu za plasman u Ligu prvaka pobijedio Lazio 3:2 osvojivši četvrto mjesto.

Bio je to fantastičan susret u kojem je Lazio vodio 1:0 i 2:1, ali je Inter u posljednjih 10 minuta uspio okrenuti rezultat i upisati pobjedu kojom je preskočio Rimljane i tako osvojio posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka. Prva tri mjesta zauzeli su Juventus, Napoli i Roma.

Lazio je uoči susreta imao tri boda više, ali je Inter bio bolji u međusobnom srazu i bila mu je dovoljna bilo kakva pobjeda. Lazio je poveo u devetoj minuti nakon autogola našeg Ivana Perišića. Crnogorac Adam Marušić je pucao s ruba kaznenog prostora i pogodio Perišića u lice od kojeg se lopta odbila, promijenila smjer i završila iza leđa Samira Handanoviča.

Inter je izjednačio 20 minuta kasnije preko Danila D'Ambrosia. Marcelo Brozović je ubacio iz kornera, a D'Ambrosio se najbolje snašao u gužvi zabivši za 1:1. Četiri minute prije kraja prvog poluvremena Lazio je stigao do novog vodstva nakon sjajne kontre koju je zaključio Brazilac Felipe Anderson. Inter je izjednačio u 78. minuti golom Maura Icardija iz kaznenog udarca, a samo minutu kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je Senad Lulić oborio Brozovića. Potpuni preokret dogodio se u 82. minuti kada je Matias Vesino nakon ubačaja iz kornera kojeg je izveo Brozović zabio glavom za 3:2.

Komentara 25

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:19 20.05.2018.

Kažem ja da svaki klub koji želi stepenicu više mora najmanje 2 Hrvata imat u ekipi

JU
juma
23:58 20.05.2018.

Za Brozovica vrijedi kao i za Rebica, cim se poslozi u glavi moze igrati u bilo kojem klubu na svijetu.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
03:03 21.05.2018.

Bravo Hrvati !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije