Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojba

Fak se plaši da naš savez neće znati iskoristiti medalju

Jakov Fak
AFP, Reuters
16.02.2010.
u 17:40

U priči o mogućem Fakovu prelasku u Sloveniju ključna će zapravo biti njegova odluka. A u tom slučaju izgledi Hrvatske ne stoje najbolje.

Naime, zna se da je Jakov nezadovoljan Hrvatskim biatlonskim savezom i da odnosi dužnosnika HBS-a s njim nisu zadovoljavajući.

Zapravo, Fak čelnicima saveza zamjera što nisu kapitalizirali njegovu svjetsku broncu osvojenu prošle godine u Južnoj Koreji, pa sumnja da će tako biti i s olimpijskom broncom.

Vlada 46 tisuća kuna daje i Slovencu Urošu Velepcu

Iako je riječ o stranom državljaninu, Vlada RH ne radi razliku kada je riječ o dodjeli novčanih nagrada zaslužnima za medalju.

– Ne postoje nikakva ograničenja, pa trener može biti nagrađen i ako je strani državljanin. Slučaj trenera Jakova Faka u tom pogledu nije prvi, jer je prije takvu nagradu dobio, primjerice, i trener hrvatskog plivača Duje Draganje, Amerikanac Michael Bottom, za Dujin uspjeh na EP-u 2006. u Budimpešti – otklanja dvojbe Duje Bonacci iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:44 16.02.2010.

svatko neka ide gdje mu je bolje,samo još budale žive u ovom korumpiranom podneblju za ideale

MM
Majko mila!
22:20 16.02.2010.

I sad bi se mi trebali opet žestiti na Slovence? Pa dok mi fatamo svu ovu lopovsku gamad, oni bar nešto rade. I to s vjerom u nečiju riječ! Je li dečko pozvao savez da mu pomogne. Je. A je li mu Savez pomogao? Nije. I u čemu je sad problem? Zar bi trebao čekati da ga sponzoriraju Podravka, Pliva, HEP, HAC, Zagrebačka županije i Banditić, Dinamo ili netko sličan? Ako je pametan, a tako izgleda...

FO
FOISZ
22:47 16.02.2010.

Stvarno me fascinira ovaj Brajdić Nacional-e. Koliko taj može lagat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije